• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • морски и речен транспорт

Резултати за

Морски и речен транспорт

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандДоставчик на услуги
  1. SLOEPVERHUUR AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието SLOEPVERHUUR AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни собственици - пътнически кораби. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. SPLIETHOFF'S BEVRACHTINGSKANTOOR

    Холандия

    Предприятието SPLIETHOFF'S BEVRACHTINGSKANTOOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни собственици. Освен това развива дейност и в сферата на Корабоплаване - наематели, Корабоплаване - наематели, и navigation companies. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. SURISEND SHIPPING

    Холандия

    Предприятието SURISEND SHIPPING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни собственици - пътнически кораби. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuidoost, Холандия.

  4. REDERIJ LOVERS B.V.

    Холандия

    Предприятието REDERIJ LOVERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Фериботи за превоз на пасажери и техните автомобили - морски агенции, и Фериботи за превоз на пасажери и техните автомобили - морски агенции. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. VERENIGD CARGADOORSKANTOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието VERENIGD CARGADOORSKANTOOR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Посредници за наемане на кораб, и Посредници за наемане на кораб. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OBA GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието OBA GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. SEAMAR

    Холандия

  3. UTI NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието UTI NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски компании - редовни курсове, и Морски компании - редовни курсове. Седалището му е в/ъв Schiphol-Rijk, Холандия.

  4. IFO INTERNATIONAL FORWARDING OFFICE B.V.

    Холандия

    Предприятието IFO INTERNATIONAL FORWARDING OFFICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Застраховки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  5. NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Контейнерни железопътни превози, Пътен транспорт, и Контейнерни железопътни превози. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.