• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ресторантска дейност

Резултати за

Ресторантска дейност

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандДоставчик на услуги
  1. ZING GOOD FOOD CATERING

    Холандия

    Предприятието ZING GOOD FOOD CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering, commercial event planning, catering crockery, и professional catering staff attire. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ADKLA CULINAIR

    Холандия

    Предприятието ADKLA CULINAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на demonstrations at points of sale. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  3. CATERING OLE

    Холандия

    Предприятието CATERING OLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  4. CULINAIRE SPECIALISTEN

    Холандия

    Предприятието CULINAIRE SPECIALISTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  5. M EN G CATERING

    Холандия

    Предприятието M EN G CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CHARL DE VEER, VOOR KOKEN EN MEER

    Холандия

    Предприятието CHARL DE VEER, VOOR KOKEN EN MEER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

  2. EVENSES CATERING

    Холандия

    Предприятието EVENSES CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. SAB CATERING B.V.

    Холандия

    Предприятието SAB CATERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, и Обществени столови. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  4. DE INDISCHE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE INDISCHE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  5. GATE GOURMET AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието GATE GOURMET AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Luchthaven Schiphol, Холандия.

  1. OSEVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OSEVEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.