• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • clothes

Резултати за

Clothes

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандДоставчик на услуги
  1. D&L KONFEKTIE

    Холандия

    Предприятието D&L KONFEKTIE, e Производител, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на clothes. Седалището му е в/ъв Landsmeer, Холандия.

  2. GREEN ORANGE FASHION

    Холандия

    Предприятието GREEN ORANGE FASHION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дамско облекло и конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Branchenbuch - fashion, и clothes. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. GROOTHANDELFORUM

    Холандия

    Предприятието GROOTHANDELFORUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale clothing. Седалището му е в/ъв amsterdam, Холандия.

  4. GET PRINTED

    Холандия

    Предприятието GET PRINTED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на embroidered company logos, textile product printing, wholesale work apparel, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Cruquius, Холандия.

  5. J. ZOETELIEF B.V.

    Холандия

    Предприятието J. ZOETELIEF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.