• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • electronic data processing - software

Резултати за

Electronic data processing - software

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандДоставчик на услуги
  1. DOMOTA

    Холандия

    Предприятието DOMOTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на domotics, software, automation facilities, и Video surveillance and home automation solutions. Седалището му е в/ъв Badhoevedorp, Холандия.

  2. PEOPLE INTOUCH BV

    Холандия

    Предприятието PEOPLE INTOUCH BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. CPM AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието CPM AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Управляващ софтуер за предприятия, Маркетинг - проучвания, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  4. SAS INSTITUTE B.V.

    Холандия

    Предприятието SAS INSTITUTE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Програмни продукти - консултантски услуги, Информатика - софтуер, Програмни продукти - консултантски услуги, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

  5. TRANSTRACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието TRANSTRACK INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACCOUNTVIEW B.V.

    Холандия

    Предприятието ACCOUNTVIEW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. KEMPEN CAPITAL MANAGEMENT N.V.

    Холандия

    Предприятието KEMPEN CAPITAL MANAGEMENT N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. SYKES ENTERPRISES INCORPORATED B.V.

    Холандия

    Предприятието SYKES ENTERPRISES INCORPORATED B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. MINDSCAPE NORTHERN EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието MINDSCAPE NORTHERN EUROPE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  5. INTERNATIONAL SOFTWARE PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONAL SOFTWARE PRODUCTS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Ouderkerk Aan De Amstel, Холандия.

  1. BENTLEY SYSTEMS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието BENTLEY SYSTEMS EUROPE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  2. IBM

    Холандия

  1. SS&C TECHNOLOGIES B.V.

    Холандия