• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • зидария - строителни работи

Резултати за

Зидария - строителни работи

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. METSELBEDRIJF VISSER EN MOL B.V.

    Холандия

    Предприятието METSELBEDRIJF VISSER EN MOL B.V., и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  2. MECO B.V.

    Холандия

    Предприятието MECO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

  3. ALGEMEEN METSELBEDRIJF DIEMEN

    Холандия

    Предприятието ALGEMEEN METSELBEDRIJF DIEMEN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  4. STAM ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

  5. J. DE JONGH BUIKSLOTERMEER B.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BRUYNESTEYN INSTALLATIETECHNIEK

    Холандия

    Предприятието BRUYNESTEYN INSTALLATIETECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Промишлено отопление - инсталации и техника, Електричество - строителни работи, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  2. POLYTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Електричество - строителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  3. BEEREPOOT INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието BEEREPOOT INSTALLATIETECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zwaagdijk, Холандия.

  4. MEESTER ELECTRONICS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEESTER ELECTRONICS B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hilversum, Холандия.

  5. E.B.D. TECHNIEK PURMEREND B.V.

    Холандия

    Предприятието E.B.D. TECHNIEK PURMEREND B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  1. INTERVAL B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERVAL B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Wormerveer, Холандия.

  2. DARICO INFRATECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DARICO INFRATECHNIEK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

  1. ELECTROTECHNISCH BUREAU W.H. HIRDES B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTROTECHNISCH BUREAU W.H. HIRDES B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ELEKTROTECHNIEK BOERMANS B.V.

    Холандия

    Предприятието ELEKTROTECHNIEK BOERMANS B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. ELEKTRAWERKEN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ELEKTRAWERKEN NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  4. TECHNISCHE INSTALLATIES JONKER B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE INSTALLATIES JONKER B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Uitgeest, Холандия.

  5. NOORDELOOS ELEKTRO B.V.

    Холандия

    Предприятието NOORDELOOS ELEKTRO B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  6. LOODGIETERSBEDRIJF GEBR. SNEEBOER B.V.

    Холандия

    Предприятието LOODGIETERSBEDRIJF GEBR. SNEEBOER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Wervershoof, Холандия.

  7. ELECTRO SERVICE TEN VEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTRO SERVICE TEN VEEN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. FLORIS ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието FLORIS ELEKTROTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв De Goorn, Холандия.

  1. INSTALLATIEBUREAU VOLKERS B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBUREAU VOLKERS B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuidoost, Холандия.

  2. PBH TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието PBH TECHNIEK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  3. HARTOG ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието HARTOG ELEKTROTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. D.Q.S. ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIEBURO B.V.

    Холандия

    Предприятието D.Q.S. ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIEBURO B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. ELECTROTECHNISCH INSTALLATIEBUREAU IR. A.J.C. UCHTMAN & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTROTECHNISCH INSTALLATIEBUREAU IR. A.J.C. UCHTMAN & ZN. B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. KENSEN INSTALLATIES EN INFRASERVICES B.V.

    Холандия

  7. KO HARTOG ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KO HARTOG ELEKTROTECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

  8. D. VEERMAN & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието D. VEERMAN & ZN. B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  9. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C. OUWEHAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C. OUWEHAND B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  10. NIJMAN ELECTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJMAN ELECTROTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно