• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • каросерия за камиони - конструкция

Резултати за

Каросерия за камиони - конструкция

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. CARROSSERIECENTER VAN VEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието CARROSSERIECENTER VAN VEEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерии - конструкция, Автомобилни каросерии - конструкция, Каросерии - конструкция, и Автомобилни каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. GEBR. LIGTHART CARROSSERIE- EN TANKBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. LIGTHART CARROSSERIE- EN TANKBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Автомобилни каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, Каросерии - конструкция, Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерии - конструкция. Седалището му е в/ъв Schagerbrug, Холандия.

  3. FELD CARROSSERIE B.V.

    Холандия

    Предприятието FELD CARROSSERIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  4. KARHOF BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието KARHOF BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  5. BURGERS CARROSSERIE B.V.

    Холандия