• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кораби

Резултати за

Кораби

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. AALSMEER MARITIEM

    Холандия

    Предприятието AALSMEER MARITIEM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  2. JACHTHAVEN KORTENHOEF

    Холандия

    Предприятието JACHTHAVEN KORTENHOEF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Освен това развива дейност и в сферата на boat trailer. Седалището му е в/ъв Kortenhoef, Холандия.

  3. BOOTUITJES AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието BOOTUITJES AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби. Освен това развива дейност и в сферата на passenger transport by hired boats, boat rental, и boat rental with crew. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. SIGMA SWELL

    Холандия

    Предприятието SIGMA SWELL, e Производител, и работи в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнални знаци, шамандури и фарове, и Сигнални знаци, шамандури и фарове. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  5. LOUNGEKLIPPER

    Холандия

    Предприятието LOUNGEKLIPPER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Работилница за корабни платна и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на sail loft, и Tarpaulin accessories. Седалището му е в/ъв Monnickendam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MD BOOTSERVICE

    Холандия

    Предприятието MD BOOTSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на outboard motor boats, boat engine repair, и boat engines. Седалището му е в/ъв Blaricum, Холандия.

  2. PK BOOTTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието PK BOOTTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на outboard motor repair, и inboard motors. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

  3. BOOTVERHUUR AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието BOOTVERHUUR AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Моторници. Освен това развива дейност и в сферата на boat rental, и boat captain rental. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. KARSTEN TENTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KARSTEN TENTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на Работилница за корабни платна и аксесоари, Къмпинг - екипировка, Работилница за корабни платна и аксесоари, и Къмпинг - екипировка. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

  5. SCHEEPSWERF VISSER B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSWERF VISSER B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  1. SANDFIRDEN TECHNICS B.V.

    Холандия

    Предприятието SANDFIRDEN TECHNICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Корабни двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, и Кораби - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Den Oever, Холандия.

  2. HOLLAND REPAIR AND SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLAND REPAIR AND SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. ORANJEWERF SCHEEPSREPARATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ORANJEWERF SCHEEPSREPARATIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. JACHTWERF GEBR. DE KLOET B.V.

    Холандия

    Предприятието JACHTWERF GEBR. DE KLOET B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Kortenhoef, Холандия.

  3. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  4. VAN MOURIK HOLDING B.V.

    Холандия

  5. SLOEPVERHUUR AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието SLOEPVERHUUR AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни собственици - пътнически кораби. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. REDERIJ CLIPPER STAD AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието REDERIJ CLIPPER STAD AMSTERDAM B.V., и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Морски агенции - наематели на кораби, Корабни собственици, Речен транспорт, Корабно снабдяване, Морски агенции - наематели на кораби, Корабни собственици, и Речен транспорт. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  7. SURISEND SHIPPING

    Холандия

    Предприятието SURISEND SHIPPING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабни собственици - пътнически кораби. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuidoost, Холандия.

  8. REEDEREI LOOSDRECHT

    Холандия

    Предприятието REEDEREI LOOSDRECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Корабни собственици - пътнически кораби. Седалището му е в/ъв Loosdrecht, Холандия.

  1. AMSTERDAMSE WATERTAXI CENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAMSE WATERTAXI CENTRALE B.V., и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, и Речен транспорт. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. IFO INTERNATIONAL FORWARDING OFFICE B.V.

    Холандия

    Предприятието IFO INTERNATIONAL FORWARDING OFFICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Застраховки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, Пътен транспорт, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  3. AMSTERDAM BOAT EVENTS B.V.

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAM BOAT EVENTS B.V., и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Контейнерни железопътни превози, Пътен транспорт, и Контейнерни железопътни превози. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  5. DOBBER AMSTERDAM CANAL CRUISES B.V.

    Холандия

    Предприятието DOBBER AMSTERDAM CANAL CRUISES B.V., и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, и Речен транспорт. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. VERENIGD CARGADOORSKANTOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието VERENIGD CARGADOORSKANTOOR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Посредници за наемане на кораб, и Посредници за наемане на кораб. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  7. BIGLIFT SHIPPING B.V.

    Холандия

    Предприятието BIGLIFT SHIPPING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски компании - редовни курсове, и Морски компании - редовни курсове. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. KEES VERHEUL B.V.

    Холандия

    Предприятието KEES VERHEUL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  9. SCHIPHOL EXPRESS B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHIPHOL EXPRESS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Luchthaven Schiphol, Холандия.

  10. KONINKLIJKE VERENIGDE SCHEEPSAGENTUREN VAN HALVERHOUT & ZWART EN ZURMÜHLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE VERENIGDE SCHEEPSAGENTUREN VAN HALVERHOUT & ZWART EN ZURMÜHLEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно