• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мостове и шосета - предприемачи

Резултати за

Мостове и шосета - предприемачи

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. DUTCH BLUE MARINE

    Холандия

    Предприятието DUTCH BLUE MARINE, e Разпространител, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. B.V. AANNEMINGSBEDRIJF J.J. MEIJER

    Холандия

    Предприятието B.V. AANNEMINGSBEDRIJF J.J. MEIJER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, Мостове и шосета - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  3. J.K.SMIT & ZONEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN (DIAMOND TOOLS) B.V.

    Холандия

    Предприятието J.K.SMIT & ZONEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN (DIAMOND TOOLS) B.V., e Производител, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  4. DAALDER ALKMAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието DAALDER ALKMAAR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Schoorl, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Warmenhuizen, Холандия.