• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поправка и обновяване на недвижими имоти

Резултати за

Поправка и обновяване на недвижими имоти

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Multi-Category, и работи в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, general renovation work, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. A.A.TUCCONI STUKADOORS&SPUITBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието A.A.TUCCONI STUKADOORS&SPUITBEDRIJF, e Подизпълнител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Nieuweniedorp, Холандия.

  4. RECONEX

    Холандия

    Предприятието RECONEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на products for restoration, cleansing and renovation, и building finishing work. Седалището му е в/ъв Koog Aan De Zaan, Холандия.

  5. P.MOLEK KLUSSENBEDRIJF - SCHILDERSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието P.MOLEK KLUSSENBEDRIJF - SCHILDERSBEDRIJF, e Подизпълнител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на painting of wood. Седалището му е в/ъв Castricum, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. POLYTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Електричество - строителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  2. DRIESSEN VASTGOED

    Холандия

    Предприятието DRIESSEN VASTGOED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Limmen, Холандия.

  3. GF DEKO B.V.

    Холандия

    Предприятието GF DEKO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. GRIJZENHOUT AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието GRIJZENHOUT AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. AANNEMERSBEDRIJF VAN WESTEN EN BAKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF VAN WESTEN EN BAKKER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Hem, Холандия.

  1. SCHAKEL & SCHRALE ONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHAKEL & SCHRALE ONDERHOUD B.V., и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. KONDOR WESSELS AMSTERDAM B.V.

    Холандия