• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - опаковки

Резултати за

Пластмаси - опаковки

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. FARDEM PACKAGING

    Холандия

    Предприятието FARDEM PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Plastic carrier bag, Stretch wrap, Пластмаси - опаковки, и plastic bags. Седалището му е в/ъв Edam, Холандия.

  2. RIBBLE BOX

    Холандия

    Предприятието RIBBLE BOX, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  3. RENOLIT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието RENOLIT NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Бъчонки и каци от пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Чували от пластмасова материя, Пластмаси - опаковки, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  4. ALTACEL TRANSPARANT VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ALTACEL TRANSPARANT VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  5. HEVEL VACUUM B.V.

    Холандия

    Предприятието HEVEL VACUUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GOGLIO NORTH EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието GOGLIO NORTH EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. VERPAKKINGSINDUSTRIE VELSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERPAKKINGSINDUSTRIE VELSEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Wieringerwerf, Холандия.

  3. RPC PACKAGING HALFWEG B.V.

    Холандия

    Предприятието RPC PACKAGING HALFWEG B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Halfweg Nh, Холандия.

  4. ALGEMENE VERPAKKINGSINDUSTRIE B.V.

    Холандия