• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. AVANTIUM

    Холандия

    Предприятието AVANTIUM, e Производител, и работи в сферата на Химия - основни продукти и деривати. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. DE JONG & MAASKANT

    Холандия

    Предприятието DE JONG & MAASKANT, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на injection moulding of plastics, и mould making and design. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  3. SOMAR EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието SOMAR EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни добавки, trading company, epoxy adhesives, Хранителни добавки, и supplies for cosmeticians. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. SUDARSHAN EUROPE

    Холандия

    Предприятието SUDARSHAN EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. HAYAT KIMYA HOLDING B.V

    Холандия

    Предприятието HAYAT KIMYA HOLDING B.V, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на caustic soda, и sodium bicarbonate. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KARS CRYSTOPLAST

    Холандия

    Предприятието KARS CRYSTOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Раздуване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя, и Маркучи и тръби от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. FORBO EUROCOL B.V.

    Холандия

    Предприятието FORBO EUROCOL B.V., e Производител, и работи в сферата на Естествени лепила. Освен това развива дейност и в сферата на Putties, Glues and Silicones, и adhesive glues for construction work. Седалището му е в/ъв Wormerveer, Холандия.

  3. NOBA VETVEREDELING B.V.

    Холандия

    Предприятието NOBA VETVEREDELING B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови мазнини, и Сурови мазнини. Седалището му е в/ъв Lijnden, Холандия.

  4. HERMADIX COATINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието HERMADIX COATINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Блажни бои. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Aalsmeerderbrug, Холандия.

  5. MOENS MOULDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието MOENS MOULDINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  1. HANDELMAATSCHAPPIJ A. SMIT EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELMAATSCHAPPIJ A. SMIT EN ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Смоли. Освен това развива дейност и в сферата на Синтетични смоли, и Синтетични смоли. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  2. NEVILLE CHEMICAL EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието NEVILLE CHEMICAL EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  1. QLEANICS

    Холандия

    Предприятието QLEANICS, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.