• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building

Резултати за

Building

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY

    Холандия

    Предприятието WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за строителството, и Картон за строителството. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. GIETVLOER

    Холандия

    Предприятието GIETVLOER, e Производител, и работи в сферата на Кухи покрития - елементи от бетон. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. MARTONS WEBSHOP

    Холандия

    Предприятието MARTONS WEBSHOP, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Wormerveer, Холандия.

  4. ARCOLUX B.V.

    Холандия

    Предприятието ARCOLUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Глух прозорец - сглобяеми елементи, Груб строеж, Глух прозорец - сглобяеми елементи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. STERK BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието STERK BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Бетонни конструкции, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DEMACO HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DEMACO HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Тръбопроводни линии, Обща механика - работа с материали на клиента, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Noord-Scharwoude, Холандия.

  2. STIEVA METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието STIEVA METAALBEWERKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Метални стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  3. CONSTRUCTIEBEDRIJF DE KWAKEL B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF DE KWAKEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  4. BLOM GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOM GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Vijfhuizen, Холандия.

  5. CONIJN METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието CONIJN METAALBEWERKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

  1. CONSTRUCTIEBEDRIJF STAALWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF STAALWERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  2. DE WAALPAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WAALPAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  1. HANSGROHE B.V.

    Холандия

    Предприятието HANSGROHE B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Метални гарнитури, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Westknollendam, Холандия.

  2. POST STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието POST STAALBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кули, и Метални кули. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  3. SMEDERIJ DE BALK B.V.

    Холандия

    Предприятието SMEDERIJ DE BALK B.V., e Производител, и работи в сферата на Железария. Освен това развива дейност и в сферата на Художествени изработки от желязо, Промишлена и строителна железария, Художествени изработки от желязо, и Промишлена и строителна железария. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. JONKER BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKER BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Строителни тухли, Тухли, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. JOOSTEN STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието JOOSTEN STAALBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  6. FITTERSBEDRIJF C. RIS B.V.

    Холандия

    Предприятието FITTERSBEDRIJF C. RIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  7. GIETVLOER ZELF DOEN

    Холандия

    Предприятието GIETVLOER ZELF DOEN, e Производител, и работи в сферата на Кухи покрития - елементи от бетон. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. FLEVO STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието FLEVO STAALBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

  1. DE JONG EN ROOS B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONG EN ROOS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Schagen, Холандия.

  2. MINKS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието MINKS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.