• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cloth

Резултати за

Cloth

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. THE BLUE BARN

    Холандия

    Предприятието THE BLUE BARN, e Производител, и работи в сферата на Джинси и дрехи в спортен стил. Освен това развива дейност и в сферата на production of collections, jeans, clothes, и infants' clothing. Седалището му е в/ъв Castricum, Холандия.

  2. D&L KONFEKTIE

    Холандия

    Предприятието D&L KONFEKTIE, e Производител, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на clothes. Седалището му е в/ъв Landsmeer, Холандия.

  3. FENTO KNEE PROTECTION

    Холандия

    Предприятието FENTO KNEE PROTECTION, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на medical articles, knee presses, tiling, и work clothes. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. MELISSIMO

    Холандия

    Предприятието MELISSIMO, e Производител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Ladies' fashion, High-quality, handcrafted, bespoke leather goods, и unique creations. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  5. JUST BRANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието JUST BRANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LANAKEN CONFECTIE INDUSTRIE B.V.

    Холандия