• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. ENVIROGEN TECHNOLOGIES BV

    Холандия

    Предприятието ENVIROGEN TECHNOLOGIES BV, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Преработка на водите - препарати, industrial filtration, filters and filtration systems, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. BRUINE DE BRUIN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRUINE DE BRUIN B.V., e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, waste water purification, water purification and treatment, Преработка на водите - препарати, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  3. JAC. DE VRIES GESTA

    Холандия

    Предприятието JAC. DE VRIES GESTA, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric heating elements, Screw-in type heating elements, и electric air heaters for industrial use. Седалището му е в/ъв Middenbeemster, Холандия.

  4. C.P.M./EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието C.P.M./EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. ECOINOX

    Холандия

    Предприятието ECOINOX, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Седалището му е в/ъв Grootebroek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VANWYK SYSTEMS F&F

    Холандия

    Предприятието VANWYK SYSTEMS F&F, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за парфюмерийната промишленост. Седалището му е в/ъв Velserbroek, Холандия.

  2. NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJDRA FIJN MECHANISCHE INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Middenbeemster, Холандия.

  3. VAILLANT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAILLANT B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни бойлери, Промишлено отопление - инсталации и техника, Домашни бойлери, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuidoost, Холандия.

  4. MONARCH NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MONARCH NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени горелки, и Промишлени горелки. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  5. BARCOL-AIR B.V.

    Холандия

    Предприятието BARCOL-AIR B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  1. MACHINEFABRIEK J.H. BUITENDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK J.H. BUITENDIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  2. PILKES VERLICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието PILKES VERLICHTING B.V., e Производител, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Stompetoren, Холандия.

  1. AKF/AGF INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието AKF/AGF INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, и Леене под налягане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Naarden, Холандия.

  2. SLOOTWEG MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOOTWEG MACHINEFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  3. DOMAS SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието DOMAS SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hem, Холандия.

  4. TECHNIBEAR IMPORT EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNIBEAR IMPORT EXPORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. AHOLD COFFEE COMPANY B.V.

    Холандия

Филтри

Резултати за

Industrial equipment

Брой резултати

17 Фирми