• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. MYSTOCKX

    Холандия

    Предприятието MYSTOCKX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Безмитен - международна търговия, Корабно снабдяване, Безмитен - международна търговия, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Hilversum, Холандия.

  2. THE PROSPECTORS

    Холандия

    Предприятието THE PROSPECTORS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  3. FLEXKOM EUROPE

    Холандия

    Предприятието FLEXKOM EUROPE, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  4. VOMAR VOORDEELMARKT B.V.

    Холандия

    Предприятието VOMAR VOORDEELMARKT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. PAREXEL NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието PAREXEL NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, и Търговски централи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RARNETWORK BV

    Холандия

    Предприятието RARNETWORK BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. I.T.K. DIAGNOSTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието I.T.K. DIAGNOSTICS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  3. COMHAN HOLLAND B.V.

    Холандия

  4. MAGAZIJN DE BIJENKORF B.V.

    Холандия

  5. VEPA BINS GROOTHANDEL B.V.

    Холандия

  1. DEKAMARKT N.V.

    Холандия