• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction

Резултати за

Construction

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. CONNECTING EUROSCAFFOLD

    Холандия

    Предприятието CONNECTING EUROSCAFFOLD, e Разпространител, и работи в сферата на Подвижни скелета. Освен това развива дейност и в сферата на scaffolding for the construction industry. Седалището му е в/ъв Krommenie, Холандия.

  3. VAN DRIEL WATERWERKEN

    Холандия

    Предприятието VAN DRIEL WATERWERKEN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Marken, Холандия.

  4. MVE MULTISERVICE

    Холандия

    Предприятието MVE MULTISERVICE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  5. STI ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието STI ENGINEERING B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на boat construction, Engineering works, industrial engineering, и engineering studies. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRONK MACHINERY BV

    Холандия

    Предприятието PRONK MACHINERY BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на diesel generators. Седалището му е в/ъв Warmenhuizen, Холандия.

  2. QPRO

    Холандия

    Предприятието QPRO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - довършителни работи, sections, custom-made door mats, и Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  3. METAIN B.V.

    Холандия

    Предприятието METAIN B.V., и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  4. AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Warmenhuizen, Холандия.

  5. ENKHUIZER IJZERHANDEL

    Холандия

    Предприятието ENKHUIZER IJZERHANDEL, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  1. BUIJTENDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието BUIJTENDIJK B.V., и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  2. INTERBOSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERBOSCH B.V., и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  1. DEMACO HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DEMACO HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Тръбопроводни линии, Обща механика - работа с материали на клиента, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Noord-Scharwoude, Холандия.

  2. STERK BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието STERK BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Бетонни конструкции, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  3. AMSTERDAM DECOR BOUW

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAM DECOR BOUW, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на business to business research. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. INDRI B.V.

    Холандия

    Предприятието INDRI B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Килими и мокети, Бетонни конструкции, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V., и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове, Корабостроене, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. STIEVA METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието STIEVA METAALBEWERKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Метални стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  7. DE BLAUWE WIMPEL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE BLAUWE WIMPEL B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  8. MACHINEFABRIEK SAEDT B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK SAEDT B.V., и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове, Корабостроене, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. WED. K. BROUWER SCHEEPSWERF B.V.

    Холандия

    Предприятието WED. K. BROUWER SCHEEPSWERF B.V., и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове, Корабостроене, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. CLAASEN JACHTBOUW

    Холандия

    Предприятието CLAASEN JACHTBOUW, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове, Корабостроене, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  3. E.W. DRIESSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието E.W. DRIESSEN B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. JACHTWERF EN MACHINEFABRIEK DE GOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието JACHTWERF EN MACHINEFABRIEK DE GOUW B.V., и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове, Корабостроене, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  5. DE WAALPAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WAALPAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  6. VAN BAARSEN BUISLEIDINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BAARSEN BUISLEIDINGEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, и Тръбни конструкции. Седалището му е в/ъв Badhoevedorp, Холандия.

  7. BOUWMAAT AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWMAAT AMSTERDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. NIRON STAAL AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието NIRON STAAL AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  9. BLOM GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOM GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Vijfhuizen, Холандия.

  10. CONIJN METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието CONIJN METAALBEWERKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Construction

Брой резултати

76 Фирми