• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • container transport

Резултати за

Container transport

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. KASPERS TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието KASPERS TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънгабаритен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, rental of swap bodies and containers, trailers for container transport, Контейнери, и management services for own stores. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDERLANDS CEMENT TRANSPORT CETRA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Контейнерни железопътни превози, Пътен транспорт, и Контейнерни железопътни превози. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  3. SPEED B.V.

    Холандия

    Предприятието SPEED B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери - въздушен транспорт, и Контейнери - въздушен транспорт. Седалището му е в/ъв Luchthaven Schiphol, Холандия.

  4. WINDER LIMMEN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието WINDER LIMMEN HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Пътни превози с контейнери, и Пътни превози с контейнери. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. BONA BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието BONA BENELUX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Пътни превози с контейнери, и Пътни превози с контейнери. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CATHAY PACIFIC AIRWAYS LIMITED

    Холандия

  2. SEAMAR

    Холандия

  3. DIEREN TRANSPORT CENTRUM (D.T. C.) B.V.

    Холандия