• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fireproofing

Резултати за

Fireproofing

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. PONTMEYER

    Холандия

    Предприятието PONTMEYER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеустойчива дървесина, Дървени панели, Огнеустойчива дървесина, Дървени панели, wood veneering, и mdf wood. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. GNS BRINKMAN

    Холандия

    Предприятието GNS BRINKMAN, e Производител, и работи в сферата на Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium rolling shutter, sliding grilles, и installation of fire-break doors. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  3. NVM FIREPROOFING NEDERLANDSE VERMICULITE FIREPROOFING MIJ. B.V.

    Холандия

    Предприятието NVM FIREPROOFING NEDERLANDSE VERMICULITE FIREPROOFING MIJ. B.V., и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. 123KLUIZEN

    Холандия

    Предприятието 123KLUIZEN, e Разпространител, и работи в сферата на Огнеупорни каси и сейфове. Освен това развива дейност и в сферата на fireproof cabinets. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.