• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fruit & vegetables

Резултати за

Fruit & vegetables

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. JH WAGENAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието JH WAGENAAR B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  2. MBF-SAVANNAH B.V.

    Холандия

    Предприятието MBF-SAVANNAH B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables, packaged exotic fruit, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  3. POLSKATRADE

    Холандия

    Предприятието POLSKATRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, potatoes, carrots, onions, и Плодове. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

  4. VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BOSCH IMPORT EXPORT TRANSITO BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. HERMAN KUIJPER BV

    Холандия

    Предприятието HERMAN KUIJPER BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAXICAANS MATTIAS BV

    Холандия

    Предприятието MAXICAANS MATTIAS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  2. VAN DER LEM B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER LEM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, bananas, и Packing of fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Uitgeest, Холандия.

  3. JSZ TRADING

    Холандия

    Предприятието JSZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и onions. Седалището му е в/ъв Zwaagdijk-Oost, Холандия.

  4. HERMAN KUIJPER B.V.

    Холандия

    Предприятието HERMAN KUIJPER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Гастрономия - специалитети, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  5. BICKERY FOOD GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието BICKERY FOOD GROUP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодови и зеленчукови сокове. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, и Бисквити и дребни сладки. Седалището му е в/ъв 'S-Graveland, Холандия.

  1. A.L. HOOGESTEGER FRESH SPECIALIST B.V.

    Холандия

    Предприятието A.L. HOOGESTEGER FRESH SPECIALIST B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  2. MBF-SAVANNAH BV

    Холандия

    Предприятието MBF-SAVANNAH BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  1. ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Andijk, Холандия.

  2. HANDELMIJ. M.J. PRONK B.V.

    Холандия

  3. HORECA GROOTHANDEL CENTRUM JONGENS B.V.

    Холандия