• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • heaters

Резултати за

Heaters

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. ETEB RIOLERINGSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието ETEB RIOLERINGSBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Sanitation, plumber, и heater. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

  2. METDEZON

    Холандия

    Предприятието METDEZON, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Слънчева енергия. Освен това развива дейност и в сферата на solar panels for civil and industrial use, Solar Water Heaters, advice for solar energy, и photovoltaic solar panels. Седалището му е в/ъв De Rijp, Холандия.

  3. JAC. DE VRIES GESTA

    Холандия

    Предприятието JAC. DE VRIES GESTA, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric heating elements, Screw-in type heating elements, и electric air heaters for industrial use. Седалището му е в/ъв Middenbeemster, Холандия.

  4. PASSIE VOOR PELLETS

    Холандия

    Предприятието PASSIE VOOR PELLETS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на pellet heaters, и pellet systems. Седалището му е в/ъв Krommenie, Холандия.

  5. KURVAL B.V.

    Холандия

    Предприятието KURVAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Аеротермични регулатори на топлината. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.