• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial waste

Резултати за

Industrial waste

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. DEAFVALMARKT.NL

    Холандия

    Предприятието DEAFVALMARKT.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управление на промишлени отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на waste recycling advice, и metal waste reclamation. Седалището му е в/ъв Muiden, Холандия.

  2. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

    Холандия

    Предприятието CHEMTRADE INTERNATIONAL BV, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, industrial run-off water treatment, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Bussum, Холандия.

  3. HERENA AFVALBAKKEN

    Холандия

    Предприятието HERENA AFVALBAKKEN, e Производител, и работи в сферата на Управление на промишлени отпадъци. Седалището му е в/ъв Blaricum, Холандия.

  4. CLEAN TM

    Холандия

    Предприятието CLEAN TM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на façade cleaning, и industrial washing. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

  5. VAN ALPHEN

    Холандия

    Предприятието VAN ALPHEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на industrial washing. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.