• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • laboratory equipment

Резултати за

Laboratory equipment

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. CANIDAE SEAL B.V.

    Холандия

    Предприятието CANIDAE SEAL B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - лабораторни изделия, laboratory supplies, apparatus for pharmaceutical laboratories, и Химия - лабораторни изделия. Седалището му е в/ъв Heemstede, Холандия.

  2. SIGMA SWELL

    Холандия

    Предприятието SIGMA SWELL, e Производител, и работи в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнални знаци, шамандури и фарове, и Сигнални знаци, шамандури и фарове. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  3. TRANSCONTINENTA

    Холандия

    Предприятието TRANSCONTINENTA, e Разпространител, и работи в сферата на Фото- и кинолаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Аудио и видео - професионална техника, Видео - професионална техника, Фотоапарати, Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника, Аудио и видео - професионална техника, и Видео - професионална техника. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  4. FISHER SCIENTIFIC

    Холандия

    Предприятието FISHER SCIENTIFIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Landsmeer, Холандия.

  5. OXOID B.V.

    Холандия

    Предприятието OXOID B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Научни уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, и Лаборатории - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Badhoevedorp, Холандия.