• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging

Резултати за

Packaging

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. MVENT- MACHINE CONSULT GROUP

    Холандия

    Предприятието MVENT- MACHINE CONSULT GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Luxe paper bags, bag manufacturers, paper bag, и lime, cement and plaster bagging equipment. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ZAANLANDIA BLIK

    Холандия

    Предприятието ZAANLANDIA BLIK, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Метални кутии, Металически амбалажи и търговски опаковки, Опаковане, Метални кутии, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Krommenie, Холандия.

  3. KONINKLIJKE MOORMAN KARTON WEESP

    Холандия

    Verified by europages badge

    When you think of cardboard, you think of Moorman. Moorman has specializing itself in cardboard years ago. Because it is such a versatile and particularly product that deserves special attention. Therefore, we are fully focused on providing a unique range and offering services that help you in your work. Moorman can also offer the best solution for your product. Thanks to our sizeable stocks, we can deliver directly from stock in most cases, either in large amounts or in small batches, from very large sizes down to small pieces. Do you wish to have it glued, punched or cut? We can provide all types of final processing from our own plant.In addition, Moorman produces several types of self-adhesive boards and point-of-purchase material. For many years, Moorman has been a multifaceted wholesaler in cardboard, paper and related products, among other things.

  4. PRONK MULTISERVICE

    Холандия

    Предприятието PRONK MULTISERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Складиране и съхранение - услуги, Повдигане - техника и аксесоари, Търговско опаковане по поръчка, Складиране и съхранение - услуги, packaging for dangerous goods, и Повдигане - техника и аксесоари. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. GEOSTICK

    Холандия

    Предприятието GEOSTICK, e Multi-Category, и работи в сферата на Печатане. Освен това развива дейност и в сферата на Етикети - хартиени канцеларски изделия, Поставяне на знаци и етикети - машини, Етикети - хартиени канцеларски изделия, pricing guns, Поставяне на знаци и етикети - машини, и packaging labels. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

    Холандия

    Предприятието INTROPACK MACHINERY HOLLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, packaging machines, и vertical packaging machines. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

  2. CHOCAPACK

    Холандия

    Предприятието CHOCAPACK, e Производител, и работи в сферата на Хартия за подаръци. Освен това развива дейност и в сферата на Luxury packaging. Седалището му е в/ъв Wormerveer, Холандия.

  3. KOEN PACK BV

    Холандия

    Предприятието KOEN PACK BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени папки. Освен това развива дейност и в сферата на packaging design. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  4. VELTKAMP B.V.

    Холандия

    Предприятието VELTKAMP B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабни въжета. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Предпазни калъфи - опаковане по поръчка, Щипци за хартия - опаковане по поръчка, Тънки пластмасови покрития, Търговско опаковане по поръчка, Предпазни калъфи - опаковане по поръчка, Щипци за хартия - опаковане по поръчка, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв SCHAGEN, Холандия.

  5. FOXPACK

    Холандия

    Предприятието FOXPACK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Търговско опаковане по поръчка, и customised packing machine. Седалището му е в/ъв Uithoorn, Холандия.

  1. AUDION ELEKTRO BV

    Холандия

    Предприятието AUDION ELEKTRO BV, e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, и airtight preserves. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  2. K. VISSER EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието K. VISSER EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  1. COPPENS VERPAKKINGSSYSTEMEN BV

    Холандия

    Предприятието COPPENS VERPAKKINGSSYSTEMEN BV, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Освен това развива дейност и в сферата на flexible packing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Hem, Холандия.

  2. KUIN HOUTBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието KUIN HOUTBEWERKING B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Hoogwoud, Холандия.

  3. WINE EXCEL B.V.

    Холандия

    Предприятието WINE EXCEL B.V., и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  4. INPAKOMED B.V.

    Холандия

    Предприятието INPAKOMED B.V., и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  5. AGRATECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието AGRATECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Anna Paulowna, Холандия.

  6. SEGEZHA PACKAGING B.V.

    Холандия

  7. TIMMERFABRIEK SCHOUTEN B.V.

    Холандия

Филтри

Резултати за

Packaging

Брой резултати

19 Фирми