• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic bags

Резултати за

Plastic bags

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. FARDEM PACKAGING

    Холандия

    Предприятието FARDEM PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Plastic carrier bag, Stretch wrap, Пластмаси - опаковки, и plastic bags. Седалището му е в/ъв Edam, Холандия.

  2. AUDION ELEKTRO BV

    Холандия

    Предприятието AUDION ELEKTRO BV, e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, и airtight preserves. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  3. RENOLIT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието RENOLIT NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Бъчонки и каци от пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Чували от пластмасова материя, Пластмаси - опаковки, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  4. ONLINEPLASTICS.NL

    Холандия

    Предприятието ONLINEPLASTICS.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Филми и листи от пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на plastic bags and film for the food and canning industry. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  5. NORDEX FLEXIBLES

    Холандия

    Предприятието NORDEX FLEXIBLES, e Производител, и работи в сферата на Тънки пластмасови покрития. Освен това развива дейност и в сферата на plastic bags and film for the food and canning industry, и packaging films for the food processing industry. Седалището му е в/ъв Heemstede, Холандия.