• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • presses

Резултати за

Presses

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. STOMERIJ2GO

    Холандия

    Предприятието STOMERIJ2GO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени перални. Освен това развива дейност и в сферата на industrial laundry for catering, chemical washing, dry cleaning services for the textile industry, и industrial pressing. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  2. DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Коване на стомани и метали, cold pressing of metals, 3d modelling, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. FENTO KNEE PROTECTION

    Холандия

    Предприятието FENTO KNEE PROTECTION, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на medical articles, knee presses, tiling, и work clothes. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. MOESPOMPEN

    Холандия

    Предприятието MOESPOMPEN, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Портативни електрически помпи, immersion pumps, Портативни електрически помпи, Centrifugal pumps, и membrane presses. Седалището му е в/ъв Koedijk, Холандия.

  5. KAARTEN EN ATLASSEN

    Холандия

    Предприятието KAARTEN EN ATLASSEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Комуникация - електронна преса. Освен това развива дейност и в сферата на map of the world, atlases, road map, и topographical maps. Седалището му е в/ъв Landsmeer, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UNIVERSAL MEDIA B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIVERSAL MEDIA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телевизия - управления по рекламата. Освен това развива дейност и в сферата на Преса - управления по рекламата, Радио - управления по рекламата, Преса - управления по рекламата, и Радио - управления по рекламата. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  2. OKTOBER GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието OKTOBER GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на CD - щанцоване. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. WAAJIE

    Холандия

    Предприятието WAAJIE, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на oil presses. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. UITGEVERSMAATSCHAPPIJ DE TELEGRAAF B.V.

    Холандия