• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • refrigerants

Резултати за

Refrigerants

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. ACT COMMODITIES

    Холандия

    Предприятието ACT COMMODITIES, e Производител, и работи в сферата на Стокови и фондови борси. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи вещества, fuel, Охлаждащи вещества, oil, и biofuels. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. KRAMER EN ZONEN TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието KRAMER EN ZONEN TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на workshop and machinery removals by road, и refrigerated transport. Седалището му е в/ъв Stompetoren, Холандия.

  3. WELHOF

    Холандия

    Предприятието WELHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Оказионни стоки. Освен това развива дейност и в сферата на household washing-machines, used dishwashers, и domestic refrigerators. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  4. SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  5. CELTIC KOELING B.V.

    Холандия

    Предприятието CELTIC KOELING B.V., и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN DORP INSTALLATIES AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DORP INSTALLATIES AMSTERDAM B.V., и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Vijfhuizen, Холандия.

  2. EWAC B.V.

    Холандия