• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • restaurant

Резултати за

Restaurant

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. BAR HUF

    Холандия

    Предприятието BAR HUF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. CRYSTAL WOK

    Холандия

    Предприятието CRYSTAL WOK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  3. GASTROHOME DE JONG

    Холандия

    Предприятието GASTROHOME DE JONG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  4. RESTAURANT HAP-HMM

    Холандия

    Предприятието RESTAURANT HAP-HMM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. FASTGAS

    Холандия

    Предприятието FASTGAS, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cream whippers, cylinders for gas, whipped cream, и gas pressure regulators. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RESTAURANT BROEKHUIZEN

    Холандия

    Предприятието RESTAURANT BROEKHUIZEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  2. FURNICHER

    Холандия

    Предприятието FURNICHER, e Разпространител, и работи в сферата на Мебели за ресторанти и кафенета. Освен това развива дейност и в сферата на bar furniture, high bar stools, и furniture. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. DE ARTIESTEN

    Холандия

    Предприятието DE ARTIESTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. DINING27

    Холандия

    Предприятието DINING27, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. HORECATRADERS

    Холандия

    Предприятието HORECATRADERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  1. ORANGEJUS EXPRESS

    Холандия

    Предприятието ORANGEJUS EXPRESS, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  2. RESTAURANT N.A.P. BLOEMENDAAL BV

    Холандия

    Предприятието RESTAURANT N.A.P. BLOEMENDAAL BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Bloemendaal, Холандия.

  1. THE GOOD COMPANION

    Холандия

    Предприятието THE GOOD COMPANION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. DE RUITER QUALITY INTERIORS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE RUITER QUALITY INTERIORS EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Маси и столове, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Фабрично мебелно обзавеждане, Маси и столове, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  3. VALK WINKELINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието VALK WINKELINRICHTING B.V., и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Магазини - подреждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Магазини - подреждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Lisserbroek, Холандия.

  4. GEMINI TEAKDEKKEN EN JACHTINTERIEURS B.V.

    Холандия

    Предприятието GEMINI TEAKDEKKEN EN JACHTINTERIEURS B.V., и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрично мебелно обзавеждане, Маси и столове, Магазини - подреждане, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Маси и столове, Магазини - подреждане, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Enkhuizen, Холандия.

  5. CHEFMAISON

    Холандия

    Предприятието CHEFMAISON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на company catering. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. EETCAFÉ DE BRAKKE GROND

    Холандия

    Предприятието EETCAFÉ DE BRAKKE GROND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на beers, и homemade chocolate. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  7. IJ-KANTINE

    Холандия

    Предприятието IJ-KANTINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. BRUNCHBEZORGEN.NL

    Холандия

    Предприятието BRUNCHBEZORGEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на brunches organised. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. HOTEL ARENA B.V.

    Холандия

    Предприятието HOTEL ARENA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Зали за празници и приеми, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ORIENTAL TOUCH

    Холандия

    Предприятието ORIENTAL TOUCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на nibbles, catering - services, и company catering. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  3. HADDOCK AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието HADDOCK AMSTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. CLAUS BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието CLAUS BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спортни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Боулинг - инсталации, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Боулинг - инсталации, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  5. AMSTERDAM POKE BOWL

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAM POKE BOWL, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. CHAUD DEVANT OUTLET

    Холандия

    Предприятието CHAUD DEVANT OUTLET, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на aprons for cooks, и cooks. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  7. MARRIOTT HOTELS OF AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието MARRIOTT HOTELS OF AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. HOTEL OKURA AMSTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието HOTEL OKURA AMSTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  9. NH SCHIPHOL AIRPORT

    Холандия

    Предприятието NH SCHIPHOL AIRPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  10. CEDARS

    Холандия

    Предприятието CEDARS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно