• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • training and coaching

Резултати за

Training and coaching

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. MINDABLE

    Холандия

    Предприятието MINDABLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация. Освен това развива дейност и в сферата на professional coaching and development, training and coaching, vocational training, и communication advice. Седалището му е в/ъв Hoorn, Холандия.

  2. PRAKTIJK ROLAND VAN BALLEGOOIJ

    Холандия

    Предприятието PRAKTIJK ROLAND VAN BALLEGOOIJ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Помощни услуги за частни лица. Освен това развива дейност и в сферата на Individual coaching, и training and coaching. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  3. TRAIN JE TEAM

    Холандия

    Предприятието TRAIN JE TEAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на training and coaching. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. CAROLINE VAN DER POST COACHING TRAINING EN ADVIES

    Холандия

    Предприятието CAROLINE VAN DER POST COACHING TRAINING EN ADVIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.