• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • water treatment

Резултати за

Water treatment

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. ENVIROGEN TECHNOLOGIES BV

    Холандия

    Предприятието ENVIROGEN TECHNOLOGIES BV, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Преработка на водите - препарати, industrial filtration, filters and filtration systems, и inverse osmosis. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. WILO NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието WILO NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на waste water treatment apparatus, pressure multipliers, и floor heating systems. Седалището му е в/ъв Westzaan, Холандия.

  3. BRUINE DE BRUIN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRUINE DE BRUIN B.V., e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Обезсоляване на водите - уреди и инсталации, waste water purification, water purification and treatment, Преработка на водите - препарати, и Обезсоляване на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  4. DUTCH FILTRATION

    Холандия

    Предприятието DUTCH FILTRATION, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на cartridge filters for water treatment. Седалището му е в/ъв Wormerveer, Холандия.

  5. CHEMTRADE INTERNATIONAL BV

    Холандия

    Предприятието CHEMTRADE INTERNATIONAL BV, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране на отпадни води, industrial run-off water treatment, и Рециклиране на отпадни води. Седалището му е в/ъв Bussum, Холандия.