• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • зидария - строителни работи

Резултати за

Зидария - строителни работи

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. AANNEMINGSBEDRIJF BETSEMA B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF BETSEMA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зидария - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Balk, Холандия.

  2. TECHNISCH BUREAU MENKVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BUREAU MENKVELD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Schoonebeek, Холандия.

  3. HARWIG B.V.

    Холандия

    Предприятието HARWIG B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  4. AALBERS B.V.

    Холандия

    Предприятието AALBERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сградова покривка - строителни работи, и Сградова покривка - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  5. EXPERT TROMP B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPERT TROMP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PETER WIJNBERG VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието PETER WIJNBERG VASTGOED B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hollum, Холандия.

  2. INSTALLATIEBEDRIJF HOEKSTRA HEERENVEEN B.V.

    Холандия

  3. P. DE VRIES INSTALLATIETECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P. DE VRIES INSTALLATIETECHNIEKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  4. DÖRR JACHTBETIMMERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DÖRR JACHTBETIMMERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Кораби - поправка и поддръжка, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  5. BREMAN DRACHTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BREMAN DRACHTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  1. G.G.B. INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието G.G.B. INSTALLATIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.

  2. RUITENBEEK INSTALLATIETECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RUITENBEEK INSTALLATIETECHNIEKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  1. KUPERUS OUDEHORNE BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието KUPERUS OUDEHORNE BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oudehorne, Холандия.