• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • консултантски услуги за фирми

Резултати за

Консултантски услуги за фирми

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. INWIZE

    Холандия

    Предприятието INWIZE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. DOEN WAT WERKT VOOR P&O

    Холандия

    Предприятието DOEN WAT WERKT VOOR P&O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на work advice. Седалището му е в/ъв Zuidvelde, Холандия.

  3. MF HORECA PERSONEELSDIENSTEN

    Холандия

    Предприятието MF HORECA PERSONEELSDIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. FLEXSAVE UITZENDBUREAU

    Холандия

    Предприятието FLEXSAVE UITZENDBUREAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Освен това развива дейност и в сферата на temporary and casual work, и recruitment. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. JOUWBIVACATURE.NL

    Холандия

    Предприятието JOUWBIVACATURE.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Персонал по компютрите - подбор и набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на job offers. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FOOD & AGRI VACATURES

    Холандия

    Предприятието FOOD & AGRI VACATURES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на qualified personnel, и recruitment. Седалището му е в/ъв Ten Boer, Холандия.

  2. 365WERK UITZENDBUREAU

    Холандия

    Предприятието 365WERK UITZENDBUREAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. JOBMARITIEM BV

    Холандия

    Предприятието JOBMARITIEM BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Освен това развива дейност и в сферата на seafaring services, и civil engineering. Седалището му е в/ъв Lauwersoog, Холандия.

  4. TECHNOPARK

    Холандия

    Предприятието TECHNOPARK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Седалището му е в/ъв Heereneveen, Холандия.

  5. STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE

    Холандия

    Предприятието STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  1. PARALLELBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието PARALLELBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  2. BOSSLOCK CREATIVE INNOVATIONS

    Холандия

    Предприятието BOSSLOCK CREATIVE INNOVATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Седалището му е в/ъв Dalen, Холандия.

  1. STRONGWOOD NOORD NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието STRONGWOOD NOORD NEDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Детективи - международни агенции. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. HRM VOOR MKB

    Холандия

    Предприятието HRM VOOR MKB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проучвания преди постъпване на работа. Седалището му е в/ъв Wittewierum, Холандия.

  3. TRIO BEDRIJVEN

    Холандия