• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • набиране на персонал в международен план

Резултати за

Набиране на персонал в международен план

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. TOP IN EXPORT

    Холандия

    Предприятието TOP IN EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Haren, Холандия.

  2. STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE

    Холандия

    Предприятието STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  3. PARALLELBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието PARALLELBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  4. LOON- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V.

    Холандия

    Предприятието LOON- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  5. TRIO BEDRIJVEN

    Холандия