• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • контейнери - морски транспорт

Резултати за

Контейнери - морски транспорт

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. TRANSSHIP MANAGEMENT

    Холандия

    Предприятието TRANSSHIP MANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Контейнери - морски транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на ship repairs, и certification. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. WENNIGER RIVER CRUISES B.V.

    Холандия

    Предприятието WENNIGER RIVER CRUISES B.V., и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски компании - редовни курсове, Морски агенции - наематели на кораби, Морски компании - редовни курсове, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  3. ROYAL WAGENBORG

    Холандия

    Предприятието ROYAL WAGENBORG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски агенции - наематели на кораби, Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Delfzijl, Холандия.

  4. WAGENBORG KAZAKHSTAN B.V.

    Холандия

  5. WRM WATER RECREATIE MAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. J.R. SHIP CREW B.V.

    Холандия

    Предприятието J.R. SHIP CREW B.V., и работи в сферата на Корабно снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски компании - редовни курсове, Морски агенции - наематели на кораби, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски компании - редовни курсове. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.