• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - изделия за строителството

Резултати за

Пластмаси - изделия за строителството

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. FICOR

    Холандия

    Предприятието FICOR, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bakhuizen, Холандия.

  2. POLYGANICS B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYGANICS B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. POLYPLUS KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYPLUS KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  4. HEPRO PRODUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието HEPRO PRODUCTIE B.V., и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.

  5. MEILOF RIKS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEILOF RIKS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. POLYTECH KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYTECH KUNSTSTOFFEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Musselkanaal, Холандия.

  2. VDL WIENTJES EMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VDL WIENTJES EMMEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  3. SIDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието SIDIJK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Спортни инсталации, и Пластмаси - изделия за производството на играчки. Седалището му е в/ъв Grou, Холандия.

  4. OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  5. TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. BLOM PROJECTINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOM PROJECTINRICHTING B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. AVK PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието AVK PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Balk, Холандия.

  1. DESTIC KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DESTIC KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  2. PYRASIED B.V.

    Холандия

    Предприятието PYRASIED B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  3. TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Sint Nicolaasga, Холандия.

  4. ROOSSIEN EN LEMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ROOSSIEN EN LEMMEN B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.