• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мебели за дома

Резултати за

Мебели за дома

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеПроизводител
  1. WINDSOR BATHROOMS

    Холандия

    Предприятието WINDSOR BATHROOMS, e Производител, и работи в сферата на Бани - мебели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове за бани, Шкафове за бани, bathroom accessories, bathroom furnishings, и bathroom accessories. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. INHOUT

    Холандия

    Предприятието INHOUT, e Производител, и работи в сферата на Съвременни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на custom-made furnishings, custom-made wooden furniture, и made to measure tables. Седалището му е в/ъв Rolde, Холандия.

  3. INTERTRAS

    Холандия

    Предприятието INTERTRAS, e Производител, и работи в сферата на Дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, manufacture of slatted bed bases, Легла, матраци и дюшеци, и custom-made mattresses. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. TOMS WOODWORK

    Холандия

    Предприятието TOMS WOODWORK, e Производител, и работи в сферата на Съвременни мебели. Седалището му е в/ъв De Wijk, Холандия.

  5. INDUCTIE BESCHERMER

    Холандия

    Предприятието INDUCTIE BESCHERMER, e Производител, и работи в сферата на Кухненски мебели. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GROEFSEMA'S FIJNHOUTWARENBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието GROEFSEMA'S FIJNHOUTWARENBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове и бюфети, и Шкафове и бюфети. Седалището му е в/ъв Grootegast, Холандия.

  2. HARRYVAN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието HARRYVAN HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Шкафове и бюфети, и Шкафове и бюфети. Седалището му е в/ъв Slochteren, Холандия.

  3. COMBILEX 75 B.V.

    Холандия

    Предприятието COMBILEX 75 B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелни елементи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.