• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни материали

Резултати за

Строителни материали

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеПроизводител
  1. WE INNOVATE BV

    Холандия

    Предприятието WE INNOVATE BV, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for pvc window and door frames, pvc windows and frames, wholesale of building materials, и aluminium windows. Седалището му е в/ъв Gorredijk, Холандия.

  2. KOERS

    Холандия

    Предприятието KOERS, e Производител, и работи в сферата на Катрани и битуми - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителни материали, и Пътища - строителни материали. Седалището му е в/ъв Hoogersmilde, Холандия.

  3. HAITSMA BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието HAITSMA BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Бетонни стълбове, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, и Бетонни стълбове. Седалището му е в/ъв Kootstertille, Холандия.

  4. STEENINDUSTRIE STRATING B.V.

    Холандия

    Предприятието STEENINDUSTRIE STRATING B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Тухли, Огнеупорни материали и изделия, и Тухли. Седалището му е в/ъв Oude Pekela, Холандия.

  5. B.V. MORTEL INSTALLATIE ASSEN M.I.A.

    Холандия

    Предприятието B.V. MORTEL INSTALLATIE ASSEN M.I.A., e Производител, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен разтвор, и Строителен разтвор. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.V. DUIMSTOKKENFABRIEK SCHUIL (THE NETHERLANDS RULE WORKS)

    Холандия

    Предприятието B.V. DUIMSTOKKENFABRIEK SCHUIL (THE NETHERLANDS RULE WORKS), e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Валяци за покривни конструкции, и Валяци за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. FRIESLAND BETON HEERENVEEN B.V.

    Холандия