• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации

Резултати за

Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. HKS HUISMAN KOEL-SERVICE

    Холандия

    Предприятието HKS HUISMAN KOEL-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration engineering services, Air conditioning and heating, machines for the hotel trade, и systems service. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. SMARTRIGGING B.V.

    Холандия

    Предприятието SMARTRIGGING B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  3. NIJMEIJER KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJMEIJER KOELTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  4. MECONAF B.V.

    Холандия

    Предприятието MECONAF B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  5. KORENBRANDER KOELTECHNIEK GRONINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KORENBRANDER KOELTECHNIEK GRONINGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.