• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • складиране и съхранение - услуги

Резултати за

Складиране и съхранение - услуги

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. HOEKSTRA

    Холандия

    Предприятието HOEKSTRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. TRANSPA EMMEN

    Холандия

    Предприятието TRANSPA EMMEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Erica, Холандия.

  3. TRANSPORTBEDRIJF W. GREVING & ZONEN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF W. GREVING & ZONEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, national and international transport services, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. JONKER TRANSPORT VEENDAM

    Холандия

    Предприятието JONKER TRANSPORT VEENDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Складиране и съхранение - услуги, national and international transport services, и logistics services. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  5. ELZINGA LOON- EN GRONDVERZETBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието ELZINGA LOON- EN GRONDVERZETBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Uithuizermeeden, Холандия.