• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил и облекло

Резултати за

Текстил и облекло

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. KKAMI

    Холандия

    Verified by europages badge

    KKAMI supplies the latest Korean fashion to retailers worldwide. KKAMI is an online wholesale market for South Korea’s best clothes, hats, accessories and shoes. We offer a wide selection for woman, teenager, girl, boy and baby from more than 50 trendy brands. We can also source any other Korean fashion brand for you. We add new products every day and have over 5, 000 new clothing items every season. KKAMI is the best wholesaler of Korean fashion: easy online ordering, direct availability (no pre-order), excellent service, and a low minimum order quantity. We sell from stock and ship worldwide with delivery usually within 10 days. Most of the products are made in Korea, which means it is high quality but affordable and the designs are unique and follow the latest fashion trends. Our fashion items will help retailers to distinguish themselves from other shops. So please visit our webshop to see our large collection of trendy Korean women fashion, Korean children fashion and more.

  2. ABYU

    Холандия

    Предприятието ABYU, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на disposable face masks. Седалището му е в/ъв Blijham, Холандия.

  3. ONEVINTAGEWHOLESALE

    Холандия

    Предприятието ONEVINTAGEWHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Nieuw Buinen, Холандия.

  4. SOXS.CO

    Холандия

    Предприятието SOXS.CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  5. FISHERMANSPANTS.NL

    Холандия

    Предприятието FISHERMANSPANTS.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на pants. Седалището му е в/ъв Goutum, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GISBA SLAAPCOMFORT B.V.

    Холандия

    Предприятието GISBA SLAAPCOMFORT B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Ter Idzard, Холандия.

  2. MASCOTSHOP

    Холандия

    Предприятието MASCOTSHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на work apparel printing, protective coveralls, и work trousers. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. RENTALL NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието RENTALL NEDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на wedding organisation, organisation of parties at home, party tent, и barbecues. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. TRIPLEFABRICS

    Холандия

    Предприятието TRIPLEFABRICS, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. PARTYSERVICE MEPPEL

    Холандия

    Предприятието PARTYSERVICE MEPPEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  1. LOOKS FOR TALL

    Холандия

    Предприятието LOOKS FOR TALL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. DESIGNBYU

    Холандия

    Предприятието DESIGNBYU, e Разпространител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на women's sweaters. Седалището му е в/ъв Bad Nieuweschans, Холандия.

  1. LANGE DAME

    Холандия

    Предприятието LANGE DAME, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  2. SURESHIRTS.NL

    Холандия

    Предприятието SURESHIRTS.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Goutum, Холандия.

  3. ROOSSIEN EN LEMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ROOSSIEN EN LEMMEN B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.

  4. OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFICE SERVICE NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  5. TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELHANDEL EN TEGELZETBEDRIJF VAN VEEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Sint Nicolaasga, Холандия.

  6. THERMO ONDERKLEDING

    Холандия

    Предприятието THERMO ONDERKLEDING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Buitenpost, Холандия.

  7. SIMPLY DUTCH

    Холандия

    Предприятието SIMPLY DUTCH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Детски дрехи, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, articles for newborns and toddlers, Детски дрехи, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  8. ZADO-STORE.COM

    Холандия

    Предприятието ZADO-STORE.COM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бельо и долни дрехи. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  1. SIGRO VOF

    Холандия

    Предприятието SIGRO VOF, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на aprons for cooks, и textile. Седалището му е в/ъв Gieten, Холандия.

  2. TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETBEDRIJF SMIT B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. BLOM PROJECTINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOM PROJECTINRICHTING B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  4. ADO INTERIEURTEXTIEL B.V.

    Холандия

    Предприятието ADO INTERIEURTEXTIEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Пердета от воал, Метални домакински принадлежности, и Пердета от воал. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  5. HAROLD WANINGE VERHUUR

    Холандия

    Предприятието HAROLD WANINGE VERHUUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на partyware. Седалището му е в/ъв Klazienaveen, Холандия.

  6. BPV PARTYVERHUUR

    Холандия

    Предприятието BPV PARTYVERHUUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шатри, палатки и шапита. Освен това развива дейност и в сферата на party tent, и Shelters and tents for evening parties. Седалището му е в/ъв Witmarsum, Холандия.

  7. JAN VAN VELDEN & CO. B.V.

    Холандия

    Предприятието JAN VAN VELDEN & CO. B.V., и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Детски и бебешки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  8. PIXELS EN STIKSELS

    Холандия

    Предприятието PIXELS EN STIKSELS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Nieuweroord, Холандия.

  9. DE VRIES SAILS MAKKUM B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VRIES SAILS MAKKUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Makkum Fr, Холандия.

  10. OVING PROJECTINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието OVING PROJECTINRICHTING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, Килими и мокети, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно