• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телефони

Резултати за

Телефони

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. USB-C-EXPERT

    Холандия

    Предприятието USB-C-EXPERT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and components for telecommunications and telephony. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. TOM TELECOM

    Холандия

    Предприятието TOM TELECOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Радиотелефонна техника, и Радиотелефонна техника. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  3. VENEMA COMMUNICATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието VENEMA COMMUNICATIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телефония - техника и системи, и Телефония - техника и системи. Седалището му е в/ъв Gieten, Холандия.

  4. A1 INTERNET BV

    Холандия

    Предприятието A1 INTERNET BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телефония - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на services for telecommunications and telephony. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  5. TOMTELECOM

    Холандия

    Предприятието TOMTELECOM, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.