• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • тъкачество - машини и техника

Резултати за

Тъкачество - машини и техника

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. BIJLSMA-HERCULES B.V.

    Холандия

    Предприятието BIJLSMA-HERCULES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  2. OTTO BARKHUIS MECHANISATIE B.V.

    Холандия

  3. SMEDERIJ VAN DER VEER WOLVEGA B.V.

    Холандия

  4. DE VRIES MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VRIES MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beilen, Холандия.

  5. HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGHIEMSTRA HARDEGARIJP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hurdegaryp, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELZINGA B.V.

    Холандия

    Предприятието ELZINGA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jirnsum, Холандия.

  2. BROEKENS B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKENS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  3. MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V.

    Холандия

    Предприятието MECHANISATIE- LOON- GRONDWERKEN MEPPELINK B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Dalerveen, Холандия.

  4. CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието CHD EEFTING LANDBOUWSPUITMACHINES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ter Apel, Холандия.

  5. HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING SNIPPE ERICA B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Erica, Холандия.

  1. RIEDEX B.V.

    Холандия

    Предприятието RIEDEX B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ried, Холандия.

  2. S. TJALMA B.V.

    Холандия

    Предприятието S. TJALMA B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Oldekerk, Холандия.

  1. TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMER & TIMMERMAN MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Gieten, Холандия.

  2. LASCON GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието LASCON GROEP B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  3. LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V.

    Холандия

    Предприятието LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF OOSTERHOF B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Roodeschool, Холандия.

  4. MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MIJNO VAN DIJK MECHANISATIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sint Annaparochie, Холандия.

  5. KRYGER INTERNATIONAL TECHNICS B.V.

    Холандия

  6. APPARATENBOUW DE JAGER B.V.

    Холандия

    Предприятието APPARATENBOUW DE JAGER B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dokkum, Холандия.

  7. MACHINEFABRIEK BOLSWARD B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK BOLSWARD B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bolsward, Холандия.

  8. MACHINE- EN APPARATENFABRIEK BERCO B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINE- EN APPARATENFABRIEK BERCO B.V., и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ijlst, Холандия.

  1. B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN.

    Холандия

    Предприятието B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. BREMER KANTOORCENTRUM B.V.

    Холандия

    Предприятието BREMER KANTOORCENTRUM B.V., и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  3. UNIS ONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIS ONDERHOUD B.V., и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Информатика - микро-компютри, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Grou, Холандия.

  4. ZAANSE PRECISIE MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ZAANSE PRECISIE MACHINEFABRIEK B.V., и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. STRIJKER BOUWMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието STRIJKER BOUWMACHINES B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  6. KIEFT KANTOORSYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KIEFT KANTOORSYSTEMEN B.V., и работи в сферата на Копиране на документи - офисна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  7. INTEROFFICE KANTOORINRICHTING B.V.

    Холандия

  8. MIX-FIX NOORD B.V.

    Холандия

    Предприятието MIX-FIX NOORD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  9. ANIMO B.V.

    Холандия

    Предприятието ANIMO B.V., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  10. BOSGRAAF APPARATEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOSGRAAF APPARATEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Сирене - машини за производство. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Кисело мляко - машини за производство, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Кисело мляко - машини за производство. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Тъкачество - машини и техника

Брой резултати

32 Фирми

Категория