• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • furnishings

Резултати за

Furnishings

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеТърговец на едро
  1. WILKA KEUKENGROOTHANDEL

    Холандия

    Предприятието WILKA KEUKENGROOTHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  2. CONCORDIA HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието CONCORDIA HOLDING N.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Домашни мебели, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  3. ADO INTERIEURTEXTIEL B.V.

    Холандия

    Предприятието ADO INTERIEURTEXTIEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Пердета от воал, Метални домакински принадлежности, и Пердета от воал. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  4. OVING PROJECTINRICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието OVING PROJECTINRICHTING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, Килими и мокети, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  5. FOTO OP HOUT

    Холандия

    Предприятието FOTO OP HOUT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на complementary wooden furnishings. Седалището му е в/ъв Kollum, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHIPPERS EMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHIPPERS EMMEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Легла, матраци и дюшеци, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. TRENDHOPPER WOLVEGA B.V.

    Холандия

    Предприятието TRENDHOPPER WOLVEGA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Wolvega, Холандия.

  3. WOONERF HAVERKORT B.V.

    Холандия

    Предприятието WOONERF HAVERKORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  4. JAN SIKKES TEXTIELBEDRIJVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JAN SIKKES TEXTIELBEDRIJVEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.