• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фаянс

Резултати за

Фаянс

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. BESTRATING.NL

    Холандия

    Предприятието BESTRATING.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални навеси. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки, garden tiles, floor bricks, Garden decorations, и Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. HEGOSTEEN

    Холандия

    Предприятието HEGOSTEEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на floor bricks, и clinker floor coverings. Седалището му е в/ъв Hommerts, Холандия.

  3. JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Пясъчник - изделия за промишлеността, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Пясъчник - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  4. GOEDEWAAGEN GOUDA B.V.

    Холандия

    Предприятието GOEDEWAAGEN GOUDA B.V., e Производител, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Теракота - прибори за маса, и Теракота - прибори за маса. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  5. STENEKES STEENHANDEL

    Холандия

    Предприятието STENEKES STEENHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Feanwalden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VEENSTRA NATUURSTEEN B.V.

    Холандия

  2. DE ALBARELLO B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ALBARELLO B.V., и работи в сферата на Художествена стъклария. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Menaldum, Холандия.

  3. POTTENBAKKERIJ KUNST

    Холандия

    Предприятието POTTENBAKKERIJ KUNST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  4. TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Makkum Fr, Холандия.