• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобилни смазки, Промишлена грес, car cleaning product, chain lubricants, high temperature lubricants, lubricant for diesel engines, Lubricants for the automobile industry, speciality lubricants, и Автомобилни смазки. Седалището му е в/ъв Siddeburen, Холандия.

  2. ZENVOL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието ZENVOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, Свещи, Нехранителни есенции и аромати, crystals for jewellery, Ювелирство, wellness products, Свещи, amethysts, и pendants. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. ACODEQ B.V.

    Холандия

    Предприятието ACODEQ B.V., e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

  4. TONERINKTSHOP

    Холандия

    Предприятието TONERINKTSHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мастило за писане. Седалището му е в/ъв Holwierde, Холандия.

  5. SEAL FOR LIFE INDUSTRIES

    Холандия

    Предприятието SEAL FOR LIFE INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Антикорозионни облицовки. Освен това развива дейност и в сферата на anticorrosives. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AQUACOMBI WATERTREATMENT

    Холандия

    Предприятието AQUACOMBI WATERTREATMENT, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води, Преработка на водите - уреди и инсталации, Поддръжка на плувни басейни - препарати, Преработка на водите - препарати, Преработка на отпадъчни промишлени води, Преработка на водите - уреди и инсталации, Поддръжка на плувни басейни - препарати, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  2. SILTECH SILICONRUBBERTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието SILTECH SILICONRUBBERTECHNIEK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Силикони. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  3. VADIA (V/H FIRMA JACOB VAZ DIAS JZN.) B.V.

    Холандия

    Предприятието VADIA (V/H FIRMA JACOB VAZ DIAS JZN.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Блажни бои, Рамки за картини и поставяне в рамки, Блажни бои, и Рамки за картини и поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  4. ZANDLEVEN COATINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието ZANDLEVEN COATINGS B.V., e Производител, и работи в сферата на Антикорозия - химически препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Блажни бои, Бои и лакове, и Блажни бои. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. TOKOS B.V.

    Холандия

    Предприятието TOKOS B.V., и работи в сферата на Нехранителни есенции и аромати. Освен това развива дейност и в сферата на Етерични масла и производни на смолата, и Етерични масла и производни на смолата. Седалището му е в/ъв Noordscheschut, Холандия.

  1. AWA MOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието AWA MOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. GASTERRA B.V.

    Холандия

    Предприятието GASTERRA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сгъстени и втечнени газове. Освен това развива дейност и в сферата на Пропан, и Пропан. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. KALSBEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KALSBEEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на водите - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Химическа филтрация, и Химическа филтрация. Седалището му е в/ъв Tynaarlo, Холандия.

  2. MENNENS GRONINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MENNENS GRONINGEN B.V., и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Смазочен графит, и Смазочен графит. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. ADAM & PARTNERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ADAM & PARTNERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални сапуни и препарати за миене, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. B-TEAM

    Холандия

    Предприятието B-TEAM, e Разпространител, и работи в сферата на Противопаразитни препарати. Седалището му е в/ъв Bellingwolde, Холандия.

  5. PARAMELT VEENDAM B.V.

    Холандия

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

Брой резултати

17 Фирми