• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building

Резултати за

Building

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. PEDRO BOAT

    Холандия

    Предприятието PEDRO BOAT, e Производител, и работи в сферата на Кораби. Освен това развива дейност и в сферата на yacht-building, yachts, и motor yachts. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.

  2. ENED SERVICES

    Холандия

    Предприятието ENED SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, joinery, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и façade coverings. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  3. BOUWSERVICE NIEBOER

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE NIEBOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, bathroom improvements, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  4. B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN.

    Холандия

    Предприятието B.V. BOUWMECHANISATIE C. DE HON & ZN., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. POLEM BV

    Холандия

    Предприятието POLEM BV, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WE INNOVATE BV

    Холандия

    Предприятието WE INNOVATE BV, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for pvc window and door frames, pvc windows and frames, wholesale of building materials, и aluminium windows. Седалището му е в/ъв Gorredijk, Холандия.

  2. STRIJKER BOUWMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието STRIJKER BOUWMACHINES B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. JEKOBOUW

    Холандия

    Предприятието JEKOBOUW, e Производител, и работи в сферата на Модулни конструкции. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. SLUMP CLEANING SERVICE

    Холандия

    Предприятието SLUMP CLEANING SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Aduard, Холандия.

  5. FRIESLAND NON-FERRO METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FRIESLAND NON-FERRO METAAL B.V., и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  1. METAALWARENFABRIEK HUT B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALWARENFABRIEK HUT B.V., и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Производство на болтове, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. VAN SMEDEN HARLINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SMEDEN HARLINGEN B.V., и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  1. CONCORDIA HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието CONCORDIA HOLDING N.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Домашни мебели, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  2. PROBOPRODCUTS

    Холандия

    Предприятието PROBOPRODCUTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на deburring machines for bolts, screws and rivets, и technical consultancy and design services for electric lighting systems. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. STEENINDUSTRIE STRATING B.V.

    Холандия

    Предприятието STEENINDUSTRIE STRATING B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни материали и изделия, Тухли, Огнеупорни материали и изделия, и Тухли. Седалището му е в/ъв Oude Pekela, Холандия.

  4. IP ALLROUND THUISHULP

    Холандия

    Предприятието IP ALLROUND THUISHULP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  5. TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK HOUKESLOOT B.V., e Производител, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Дървени рамки на прозорци, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Дървени рамки на прозорци. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  6. OOSTWOUD INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTWOUD INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  7. REGTS B.V.

    Холандия

    Предприятието REGTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Пирони и клинове, и Пирони и клинове. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  8. FEEDER ONE B.V.

    Холандия

    Предприятието FEEDER ONE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Фиксиращи елементи, метална кинкалерия, и Фиксиращи елементи, метална кинкалерия. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.

  1. ASIAN COTTAGES BV

    Холандия

    Предприятието ASIAN COTTAGES BV, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи, environmentally-friendly products, и Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Oosterstreek, Холандия.

  2. TSV MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието TSV MONTAGE B.V., e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми къщи, и Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  3. LASMOTEC MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието LASMOTEC MONTAGE B.V., и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Surhuisterveen, Холандия.

  4. ROESTVRIJSTAAL INDUSTRIE LEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ROESTVRIJSTAAL INDUSTRIE LEEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

  5. STAALBOUW SMID HOOGKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието STAALBOUW SMID HOOGKERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  6. POSTMA-GROEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POSTMA-GROEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  7. TECHNISCH BEDRIJF K. STOK & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BEDRIJF K. STOK & ZN. B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sint Annaparochie, Холандия.

  8. KAMPEN INDUSTRIAL CARE B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPEN INDUSTRIAL CARE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  9. NEDERHOED B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDERHOED B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  10. KONSTRUKTIEBEDRIJF VISSER B.V.

    Холандия

    Предприятието KONSTRUKTIEBEDRIJF VISSER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Feanwalden, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Building

Брой резултати

52 Фирми