• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • catering

Резултати за

Catering

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. EMOTION EVENT

    Холандия

    Предприятието EMOTION EVENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. ZAADHOF'S CARTONNAGE FABRIEKEN B.V.

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието ZAADHOF'S CARTONNAGE FABRIEKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Картонени кутии, Картон за амбалажната промишленост, Опаковане, flexible packaging, Хранителни опаковки, Картонени кутии, Cardboard box and packaging, и cardboard boxes. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  3. ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

    Холандия

    Предприятието ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Wildervank, Nederland, Холандия.

  4. CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE

    Холандия

    Предприятието CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на champagne, и Cavas. Седалището му е в/ъв Wildervank, Холандия.

  5. VAN DE LEUR BANKETSPECIALITEITEN BV

    Холандия

    Предприятието VAN DE LEUR BANKETSPECIALITEITEN BV, e Производител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Bolsward, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LEKKERBAKKIE

    Холандия

    Предприятието LEKKERBAKKIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  2. CONGRES- EN SPORT- EN RECREATIECENTRUM ZUIDBROEK B.V.

    Холандия

    Предприятието CONGRES- EN SPORT- EN RECREATIECENTRUM ZUIDBROEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Zuidbroek, Холандия.

  3. TJAARDA ORANJEWOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието TJAARDA ORANJEWOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Oranjewoud, Холандия.

  4. GILS BOUWSERVICE EN ONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието GILS BOUWSERVICE EN ONDERHOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  5. HUMPHREY'S LEEUWARDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HUMPHREY'S LEEUWARDEN B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  1. VAN LIER BEDRIJFSCATERING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN LIER BEDRIJFSCATERING B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. KEUKENKAMP B.V.

    Холандия

    Предприятието KEUKENKAMP B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. MCDONALD'S HOENDIEP B.V.

    Холандия

    Предприятието MCDONALD'S HOENDIEP B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. HOTEL DE VALK B.V.

    Холандия

    Предприятието HOTEL DE VALK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  3. D'OUDE BRANDWEER B.V.

    Холандия

    Предприятието D'OUDE BRANDWEER B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. FEITHHUIS EXPLOITATIE B.V.

    Холандия

  5. ONDER DE LUIFEL B.V.

    Холандия

  6. MCDONALD'S DRACHTEN

    Холандия

  7. 'T FAMILIEHOTEL PATERSWOLDE B.V.

    Холандия

  8. MCDONALD'S EMMEN B.V.

    Холандия