• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ceramics- porcelain and earthenware - industrial products

Резултати за

Ceramics- porcelain and earthenware - industrial products

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. DE ALBARELLO B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ALBARELLO B.V., и работи в сферата на Художествена стъклария. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Плочки и плочкови настилки, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Menaldum, Холандия.

  2. JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Керамика - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Пясъчник - изделия за промишлеността, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Пясъчник - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  3. POTTENBAKKERIJ KUNST

    Холандия

    Предприятието POTTENBAKKERIJ KUNST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  4. TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TICHELAARS KONINKLIJKE MAKKUMER AARDEWERK- EN TEGELFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Makkum Fr, Холандия.

  5. VEENSTRA NATUURSTEEN B.V.

    Холандия