• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coating

Резултати за

Coating

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. ROOSSIEN HOOGWERKTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието ROOSSIEN HOOGWERKTECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Метални стълби. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium ladders, platform lifts, и zinc-coated grilles. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. SEAL FOR LIFE INDUSTRIES

    Холандия

    Предприятието SEAL FOR LIFE INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Антикорозионни облицовки. Освен това развива дейност и в сферата на anticorrosives. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  3. STOPAQ EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието STOPAQ EUROPE B.V., и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  4. BETECH KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BETECH KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. SMIT COATING B.V.

    Холандия

    Предприятието SMIT COATING B.V., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Седалището му е в/ъв Appingedam, Холандия.