• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • concrete

Резултати за

Concrete

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. DRAAISMA BETONTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DRAAISMA BETONTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Бетонни конструкции, damp curing, subsoil reclamation works, и polyurethane foaming. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  2. HAITSMA BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието HAITSMA BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Бетонни стълбове, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, и Бетонни стълбове. Седалището му е в/ъв Kootstertille, Холандия.

  3. VAN KALSBEEK BETON

    Холандия

    Предприятието VAN KALSBEEK BETON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Gaast, Холандия.

  4. HANDELSONDERNEMING HEBO SCHARSTERBRUG B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING HEBO SCHARSTERBRUG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Scharsterbrug, Холандия.

  5. MOUS POMPENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието MOUS POMPENBOUW B.V., и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни помпи, и Бетонни помпи. Седалището му е в/ъв Balk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.V. MORTELCOMBINATIE MOCO

    Холандия

    Предприятието B.V. MORTELCOMBINATIE MOCO, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Wildervank, Холандия.

  2. BETONMORTEL CENTRALE GRONINGEN (B.C.G.) B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONMORTEL CENTRALE GRONINGEN (B.C.G.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. OOST-GRONINGER BETONMORTEL CENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието OOST-GRONINGER BETONMORTEL CENTRALE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Цимент и добавки, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  4. KIJLSTRA B.V.

    Холандия

    Предприятието KIJLSTRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  5. ALVON BOUWSYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALVON BOUWSYSTEMEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Veenoord, Холандия.

  1. NOPPERT BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието NOPPERT BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Sumar, Холандия.

  2. BETON INDUSTRIE VEENDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието BETON INDUSTRIE VEENDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  1. LBN BETONPRODUCTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието LBN BETONPRODUCTEN B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. ROCDA VLOERENSERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROCDA VLOERENSERVICE B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  3. WESTER-BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTER-BETON B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  4. DAM HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието DAM HANDELSONDERNEMING B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Akkrum, Холандия.

  5. IJSSELMEER-BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието IJSSELMEER-BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  6. OMNIA PLAATVLOER B.V.

    Холандия

    Предприятието OMNIA PLAATVLOER B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  7. HIBEX B.V.

    Холандия

    Предприятието HIBEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  8. FRIESLAND BETON HEERENVEEN B.V.

    Холандия

  1. NOTA WAPENINGSSTAAL B.V.

    Холандия

  2. SMIT PREFAB BETON B.V.

    Холандия