• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction

Резултати за

Construction

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. GEBR. MIDDELVELD

    Холандия

    Предприятието GEBR. MIDDELVELD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, steel structural work, и steel constructions. Седалището му е в/ъв Alteveer, Холандия.

  2. BOUWSERVICE NIEBOER

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE NIEBOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, bathroom improvements, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  3. LEAD2FIX

    Холандия

    Предприятието LEAD2FIX, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  4. TIMMERBEDRIJF MT

    Холандия

    Предприятието TIMMERBEDRIJF MT, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Doezum, Холандия.

  5. STEVENS ENGINEERING HEERENVEEN

    Холандия

    Предприятието STEVENS ENGINEERING HEERENVEEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical constructions, и special machines. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DRAAISMA BETONTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DRAAISMA BETONTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Бетонни конструкции, damp curing, subsoil reclamation works, и polyurethane foaming. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  2. SOLDECK B.V.

    Холандия

    Предприятието SOLDECK B.V., e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на construction of pools, и pool covers. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  3. KRAANBEDIENINGJORNA

    Холандия

    Предприятието KRAANBEDIENINGJORNA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  4. AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP

    Холандия

    Предприятието AQUANAUT DUTCH CRAFTSMANSHIP, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  5. WE INNOVATE BV

    Холандия

    Предприятието WE INNOVATE BV, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for pvc window and door frames, pvc windows and frames, wholesale of building materials, и aluminium windows. Седалището му е в/ъв Gorredijk, Холандия.

  1. AQUA OPTIMAAL

    Холандия

    Предприятието AQUA OPTIMAAL, e Разпространител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на construction of pools, sunken pools, и swimming pool accessories. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  2. BORDSPELLENSTORE

    Холандия

    Предприятието BORDSPELLENSTORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Игри и играчки. Освен това развива дейност и в сферата на construction toys, educational games, board games, и role games. Седалището му е в/ъв Hoogezand, Холандия.

  1. POLEM BV

    Холандия

    Предприятието POLEM BV, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Lemmer, Холандия.

  2. VAN SMEDEN HARLINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SMEDEN HARLINGEN B.V., и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

  3. HAITSMA BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието HAITSMA BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Бетонни стълбове, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, и Бетонни стълбове. Седалището му е в/ъв Kootstertille, Холандия.

  4. ALUMINIUM RAMEN FABRIEK ALRAF B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUMINIUM RAMEN FABRIEK ALRAF B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни каси и сейфове, Брави, резета и ключове, Мрежи, решетки и телени мрежи, Огнеупорни каси и сейфове, Брави, резета и ключове, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Ter Apel, Холандия.

  5. FRIESLAND NON-FERRO METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FRIESLAND NON-FERRO METAAL B.V., и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  6. EMKON EMMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието EMKON EMMEN B.V., и работи в сферата на Брави, резета и ключове. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Огнеупорни каси и сейфове, Мрежи, решетки и телени мрежи, Лека метална конструкция, Огнеупорни каси и сейфове, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  7. METAALWARENFABRIEK HUT B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALWARENFABRIEK HUT B.V., и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, Производство на болтове, Промишлена кинкалерия, Строителна кинкалерия, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  8. JACHTWERF DE MERENPOORT B.V.

    Холандия

    Предприятието JACHTWERF DE MERENPOORT B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Седалището му е в/ъв Echtenerbrug, Холандия.

  1. P.VALK YACHTS

    Холандия

    Предприятието P.VALK YACHTS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроителници - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

  2. EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ WORKUM B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ WORKUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Водни спортове - техника и екипировка, Кораби - конструкция, Водни спортове - техника и екипировка, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Workum, Холандия.

  3. DRAAIERIJ EN BANKWERKERIJ WERKVREUGDE B.V.

    Холандия

    Предприятието DRAAIERIJ EN BANKWERKERIJ WERKVREUGDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, Екскурзионни плавателни съдове, Кораби - конструкция, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Echten Fr, Холандия.

  4. OILTECH DREDGING EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието OILTECH DREDGING EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. BREEHORN B.V.

    Холандия

    Предприятието BREEHORN B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Седалището му е в/ъв Woudsend, Холандия.

  6. FRIESLAND BOATING

    Холандия

    Предприятието FRIESLAND BOATING, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда, Кораби - поправка и поддръжка, Корабостроителници - поправка и поддръжда, и Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Koudum, Холандия.

  7. ZAADNOORDIJK YACHTBUILDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ZAADNOORDIJK YACHTBUILDERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, и Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  8. JACHTWERF HEEG B.V.

    Холандия

    Предприятието JACHTWERF HEEG B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Heeg, Холандия.

  9. ABMA'S JACHTWERF B.V.

    Холандия

    Предприятието ABMA'S JACHTWERF B.V., и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Екскурзионни плавателни съдове, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, и Екскурзионни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  10. SCHEEPSREPARATIE FRIESLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEEPSREPARATIE FRIESLAND B.V., и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Корабостроене, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, и Корабостроене. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Construction

Брой резултати

77 Фирми